Commerciële economie stage HBO

Commerciële economie stage HBO

Uitdaging na uitdaging!

Ben jij het creatieve brein waardoor het Nooteboom lukt om te onderscheiden ten opzichte van grote spelers op de markt? Dan dagen wij jou uit voor deze challenge! Ons familiebedrijf staat voor uitdagingen zoals een nieuw hoofdkantoor, samenwerking met grote klanten, veel nieuwe medewerkers en een groeisnelheid waar je u tegen zegt.

Functieomschrijving

Je gaat werken met collega’s van jong tot oud, van beginnend tot deskundig, maar over het algemeen zijn je collega’s vooral gezellig en bereid zijn om te helpen waar nodig. De markt is jouw speelveld. Jij weet de concurrentie net een stap voor te zijn door jouw kennis toe te passen binnen onze branche (automotive). Zo zijn er verschillende onderzoekmogelijkheden voor jou:

 • Inspelen op trends;
 • Service development;
 • Kwaliteitsmanagement;
 • Customer journey;
 • (Basis) logistiek.

Heb jij het juiste profiel?

Om je taken goed uit te oefenen, bezit jij de volgende vaardigheden:

 • Studeert een relevante MBO/HBO opleiding in de richting van commerciële economie of creative business;
 • Neemt graag initiatief en werkt zowel goed zelfstandig als in teamverband;
 • Sterke mondelinge en schriftelijke communicatievaardigheden.
 • Affiniteiten met de automotive wereld;
 • Proactieve en resultaatgerichte werkhouding.

Dan bieden we jou:

 • Een goede stagevergoeding;
 • Werken in een familiebedrijf, wat zorgt voor een prettige informele werksfeer;
 • Korte lijntjes met management, bedrijfsleiders en directie;
 • Ruimte voor eigen creatieve inbreng.

Werken bij Nooteboom: Are You Ready?

De Nooteboom Groep is een dynamisch familiebedrijf dat al sinds 1885 elke dag met passie actief is in de Randstad en verder uitbreidt naar het zuiden van Nederland. Met ongeveer 250 medewerkers dé specialist in universeel onderhoud voor Personen-/Bestelwagens en in Truckbanden en -wielen.

Een baan bij Profile Car & Tyreservice Nooteboom is veel meer dan alleen maar banden verwisselen en technische problemen oplossen. Je krijgt er ook gezellige en deskundige collega’s bij binnen een informeel familiebedrijf. Plezier vinden wij erg belangrijk en daarom wordt er regelmatig teamuitjes georganiseerd van bowlen tot een feest met overnachting. Je wordt tenslotte deel van onze familie.

Samen zorgen we ervoor dat onze klanten met een glimlach bij ons wegrijden door net dat extra stapje te zetten. Dat komt niet uit een instructieboekje, zo zitten we nou eenmaal in elkaar.

Enthousiast geworden?

Solliciteer dan direct of stuur een mail met je CV (+ motivatie) via de button “Solliciteer nu” op deze pagina.

Deel deze vacature

Sollicitatie formulier

Na het versturen van je open sollicitatie ontvang je een bevestiging email. Let op! Check je spam box als je niets in je postvak-in ziet verschijen.

Meer vacatures van:
Tyrenet Nooteboom

Junior Verkoper (binnendienst)

Het maakt niet uit om welke band het gaat. Als verkoper binnendienst weet jij er alles van. De belangrijkste taak is het tijdig en correct verwerken van alle binnenkomende bestellingen en vragen.

Lees meer

MER stage HBO

Tijdens deze stage ga je werken met collega’s van jong tot oud, van beginnend tot deskundig, maar over het algemeen zijn je collega’s vooral gezellig en bereid zijn om te helpen waar nodig.

Lees meer

Marketing stage HBO

Je gaat zelfstandig aan de slag met jouw onderzoeksvraag, die moet bijdragen aan de groei van ons marktaandeel in de dynamische Nederlandse groothandelsmarkt.

Lees meer

Blijf op de hoogte van de vacatures